Αρχική Σελίδα Η Εταιρεία μας FAQs Downloads Επικοινωνία Site Map  
 
  Τυπωμένα Κυκλώματα
  Custom Panels
  Ειδικές Κατεργασίες
  Custom Gobos
  Έτοιμα Προϊόντα
  Κουτιά-Προσόψεις
  Ανάληψη Project
  Προσφορές
Project Line
Σολωμού 35
Πλ. Κάνιγγος
106 82 ΑΘΗΝΑ
Τηλ. 210 38 18 208
Fax. 210 38 18 203

ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 
Στην κατηγορία αυτή εντάξαμε κάποια προϊόντα που αποτελούν την έτοιμη λύση σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να τα κατασκευάσουν-σχεδιάσουν μόνοι τους, ή απλά το αποφεύγουν. Προς το παρόν διατίθενται συσκευές smart cards με μικροελεγκτές PIC και AVR, αντίστοιχοι programmers και emulators.
Επίσης διάφορα προγράμματα σχεδιασμού (CAD), τυπωμένα κυκλώματα-adaptors τα οποία θα εμπλουτίζονται συνεχώς, ενώ στο μέλλον θα προστεθούν στην κατηγορία αυτή και άλλες ειδικές συσκευές.
 
SMART DEVICES
Στη σειρά αυτή θα βρείτε smart cards και programmers που μπορούν να χρησιμοποιηθούν γιά πειραματισμούς ή σε αναπτυξιακά συστήματα πάνω στο σειριακό πρωτόκολλο ISO7816. Οι κάρτες είναι κατασκευασμένες σε τυπωμένο κύκλωμα υψηλής ποιότητας FR4 με διακριτά εξαρτήματα , ενώ οι programmers συνοδεύονται από freeware software. Όλες οι συσκευές παραδίδονται δοκιμασμένες, μέσα σε αντιστατική συσκευασία που περιλαμβάνει επίσης φυλλάδιο με οδηγίες στα Ελληνικά και σχεδιαγράμματα.
 
Programmers
 

JDM-ISO PIC & EEPROM Programmer

Απλός και χαμηλού κόστους programmer γενικής χρήσης για μικροελεγκτές PIC όπως, 12C508, 12C509, 16F84, 16F876, 16C622 κλπ, καθώς και γιά I2C bus EEPROM, 24C01 έως 24C512. Στην θήκη ISO 7816 μπορεί επίσης να προγραμματίσει smart cards PIC 1 και PIC 2 (με 16F84 και 16F876 αντίστοιχα). Συνδέεται στην σειριακή θύρα του υπολογιστή και δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

Διαστάσεις:78Χ88mm INFO Software Code:JDM-ISO 41,35 €
 

Smartmouse - Phoenix Programmer

Programmer που γράφει και διαβάζει κάρτες τύπου Titanium και την EEPROM των smart cards μέσω του μικροελεγκτή, αφού προηγουμένως αυτός έχει προγραμματιστεί σε αντίστοιχο Programmer, με αρχείο τύπου ¨loader¨. Εξομοιώνει λειτουργίες Smartmouse-Phoenix και λειτουργεί σε συχνότητες χρονισμού 3,57MHz και 6MHz. Συνδέεται στην σειριακή θύρα του υπολογιστή και χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία 9-25 VDC.

Διαστάσεις:91Χ65mm INFO Software Code:S-MOUSE 48,22 €
 

Fun - Prom Programmer

Programmer για κάρτες τύπου Fun/Fun4 (ATMEL AT90S8515 και 24C64/256). Με το συνοδευτικό software, προγραμματίζονται ταυτόχρονα ο μικροελεγκτής, η εσωτερική EEPROM και η εξωτερική EEPROM της κάρτας. Συνδέεται στην παράλληλη θύρα του υπολογιστή με καλώδιο D25 και δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

Διαστάσεις:82Χ78mm INFO Software Code:FUN-PROM 30,93 €
 

Fun-Fuse Programmer

Είναι option του Fun-Prom. Πρόκειται για έναν διπλό programmer, όπου στο ένα τμήμα του προγραμματίζονται πάνω σε βάσεις, IC τύπου AT90S8515 και AT90S2313, ενώ στο άλλο τμήμα μπορεί κανείς να προγραμματίσει τα fuses SPIEN, FSTR και RCEN των ανωτέρω IC, σε λειτουργία ¨Parallel Mode, High Voltage programming¨. Χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία 17-25 VDC και συνοδεύεται από software για τον προγραμματισμό των fuses. Διατίθεται μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Διαστάσεις:82Χ78mm INFO Software Code:FUN-FUSE 49,15 €
 
Emulators - Loggers
 

Season 1

Emulator που λειτουργεί σε active mode (εξομοίωση μέσω υπολογιστή ). Συνδέεται στην σειριακή θύρα του υπολογιστή με καλώδιο 9 pole. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού, με χρήση εξαρτημάτων χαμηλής κατανάλωσης, δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

Διαστάσεις:54Χ111mm INFO Code:SEASON1 21,18 €
 

Season 2

Emulator-Logger που λειτουργεί σε active και passive mode (εξομοίωση μέσω υπολογιστή ή μέσω smart card που έχει τοποθετηθεί στην αντίστοιχη υποδοχή). Συνδέεται στην σειριακή θύρα του υπολογιστή με καλώδιο 9pole. Λόγω του ειδικού σχεδιασμού, με χρήση εξαρτημάτων χαμηλής κατανάλωσης, δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία.

Διαστάσεις:54(70)Χ158mm INFO Code:SEASON2 41,35 €
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Μια σειρά από ιδιαίτερα εύχρηστα προγράμματα σχεδιασμού χαμηλού κόστους, της εταιρείας Abacom.
Όλα τα προγράμματα συνοδεύονται από εγχειρίδιο οδηγιών μεταφρασμένο στα Ελληνικά, ενώ στο CD περιέχονται και όλα τα άλλα προγράμματα της εταιρείας σε demo εκδόσεις.
 

Sprint Layout

Πρόγραμμα σχεδιασμού τυπωμένων κυκλωμάτων έως δύο όψεων. Οι συνδέσεις πραγματοποιούνται χειροκίνητα ή ημιαυτόματα point to point. Συνοδεύεται από πλούσια συλλογή βιβλιοθηκών που καλύπτουν τα περισότερα εξαρτήματα του εμπορίου, πολύ εύκολα όμως μπορεί κάποιος να σχεδιάσει τις δικές του βιβλιοθήκες ή να τροποποιήσει τις υπάρχουσες. Ιδιαίτερα χρήσιμη είναι η δυνατότητα αντιγραφής μιας πλακέτας, που γίνεται εισαγάγοντας μια σκαναρισμένη εικόνα ως φόντο σε ξεχωριστό layer και επανασχεδιάζοντας τις διαδρομές του χαλκού με βάση την πρωτότυπη.
Η εταιρεία μας δέχεται για παραγωγή απευθείας τα αρχεία που παράγει το Sprint Layout (*.lay)

Code:SPRINT4.0 39,90 €
 

SPlan

Με το SPlan μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το θεωρητικό σχέδιο ενός ηλεκτρονικού κυκλώματος, χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα που υπάρχουν στις βιβλιοθήκες που το συνοδεύουν ή να φτιάξετε τα δικά σας. Διαθέτει δυνατότητα αυτόματης αρίθμησης εξαρτημάτων και δημιουργία καταλόγου υλικών. Με γρήγορο και εύκολο τρόπο μπορείτε να έχετε έτσι, ένα ηλεκτρονικό σχέδιο άψογης εμφάνισης.

Code:SPLAN5.0 39,90 €

Loch Master

Με το ιδιαίτερο αυτό πρόγραμμα, έχετε την δυνατότητα να σχεδιάσετε το κύκλωμά σας σε μια εικονική διάτρητη πλακέτα και να το αποθηκεύσετε στα αρχεία σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστα των εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται, να κάνετε έλεγχο των συνδέσεων και να μετρήσετε το δυναμικό σε διάφορα σημεία. Στις βιβλιοθήκες του περιέχονται σχεδόν όλοι οι τύποι διάτρητων πλακετών, και πλούσιες βιβλιοθήκες με ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα τις οποίες μπορείτε εύκολα να εμπλουτίσετε με δικά σας.

Code:LOCHMASTER2.0 39,90 €
 

Front Designer

Με το Front Designer μπορείτε να σχεδιάσετε οποιαδήποτε πρόσοψη, στις διαστάσεις που θέλετε και με την χρήση των επιθυμητών συμβόλων. Το σχέδιο μπορείτε να το τυπώσετε σε κάποιον έγχρωμο inkjet ή laser εκτυπωτή, ή να το κατεργαστούμε εμείς σε μέταλλο ή πλαστικό όπως περιγράφεται στις σελίδες Custom Panels και Ειδικές Κατεργασίες Ακριβείας.

Code:FRONTDESIGNER2.0 39,90 €
PCB ADAPTORS / ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ
 
Adaptors
Μία συνεχώς εμπλουτιζόμενη σειρά από PCB adaptors που μετατρέπουν IC μορφής SMD σε DIP. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας γιά να πληροφορηθείτε την διαθεσιμότητα του τύπου που χρειάζεστε.
Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και τυχόν έξοδα αποστολής-συσκευασίας.
 
Δείτε επίσης σχετικά με ΕΤΟΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

 • Προσφορές
 • DOWNLOADS (Ενημερωτικά φύλλα-Software)
 • Όροι παραγγελίας
 • Επιστροφή στην αρχή
    |

  Αρχική Σελίδα

  |

  Η Εταιρεία μας

  |

  FAQs

  |

  Downloads

  |

  Επικοινωνία

  |

  Site Map

  |  

  ΠΡΟΪΟΝΤΑ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  |

  Τυπωμένα Κυκλώματα

  |

  Custom Panels

  |

  Ειδικές Κατεργασίες

  |

  Custom Gobos

  |

  Έτοιμα Προϊόντα

  |

  Κουτιά-Προσόψεις

  |

  Ανάληψη Project

  |

  Προσφορές